tiistai 21. elokuuta 2007

Kaikenlaista tohinaa




Päivät karkaavat käsistä! Narri on kulkenut mukana maasto-opetuksessa ja tiedossa on ainakin pari keikkaa vielä tässä syksyllä. Ihmisrakkaus on vain hieman huono piirre mutaisessa rantaluhdassa, varsinkin kun Narri hyppien haluaisin tehdä tuttavuutta kaikkien kanssa :D

Noppa kävi Susanna Vartiaisella fysikaalisessa hoidossa ja hieronnassa. Edellisestä hoitokerrasta olikin vierähtänyt jo 8 vuotta, silti Susanna muisti tämän charmikkaan kelpien. Susannan mukaan virkeä vanhus, 9 v ja 11 kk, on hyvässä kunnossa. Saimme hyviä liikkumisohjeita, kiitoksia niistä! Noppa onkin ollut virkeä ja hyväntuulinen, lenkillä se häviää jänisten perään lähes kuin ennen vanhaan.

Olimme viikonloppuna häissä Tampereella - mukavat juhlat, niin kaunis morsian ja komea sulho! Narri ja Noppa olivat Minnan luona hoidossa. Kotona tuntui, että Narriin on iskenyt dementia. "Mitäh! Mikä ei? Mitä se tarkoittaa??" Monta hauskaa, tai ei ehkä joka kerta, hetkeä on murkkuiässä edessä, luulisin.

Tässä kuvia elokuun alusta, pikkukelpie vaatii intensiivisellä katseella huomiota ja tekemistä!

2 kommenttia:

Jeanette kirjoitti...

Hi
I found out of how to write her. Narri is getting cuter and cuter.

Love from Blaze, Talli and Jeanette

Johanna kirjoitti...

Hi Jeanette!

Nice to hear/read from you!

Narri is cute and he seems to have a sense of humor :D

I try to take a photo where he is standing sideways, it is a challenge :)

Congratulations for lovely girls Talli and Ivy! They did fine in dog shows. I liked a lot about photos where Bocca and Blaze where running in water, fine photos from fine dogs ;)

Johanna