torstai 24. huhtikuuta 2008

Ulkoilua taluttimessa :D



Tältä se leikattu koipi näyttää. Muutosta kuvaan on tapahtunut: tikit on poistettu ja karva kasvanut millin. Haava on parantunut hyvin, eikä toisen takasen antura ole enää niin kipeä. Narri käytti jalkaa välillä paremminkin, mutta nyt on pientä takapakkia havaittavissa. Ulkoiluttaminen on haasteellista, tai pikemminkin tuo hirmuisen energian purkaminen :D Narri on iloinen ja touhukas, mikä on mukava asia.

Narrin siskot ovat tervelonkkaisia eli A-lonkat kummallakin :) Lisäksi molemmat ovat hienosti aloittaneet uransa: Talli jäljellä ja Ivy laviinikoirana. Lisää kannattaa lukea kasvattajan sivuilta www.deepeyes.org. Narri saa syksyllä sisarpuolia, kun emo Blaze astutetaan. Narrin emon siskollekin on tulossa pentue kennel Gigabittiin, tiedot löytyvä yhdistyksen (www.sbcak.fi) sivuilta.

2 kommenttia:

Mambo kirjoitti...

Hurjan näköinen koipi!

Voin vain kuvitella kelpie-nuorukaisen viikkojen hihnalenkkien jälkeen - heh - ei käy kateeksi ;-D

Koko meitin jengi toivoo Narrille pikaista toipumista!

Katsellaan, miten kesällä kerkeisi savon mualle - nyt on jo touko/kesäkuu buukattu aika täyteen, mutta josko sit jussin jälkeen kun loma alkaa.

Johanna kirjoitti...

Koipeen ilmestyi myös patti! Ell:n mukaan se on vain kosmeettinen haitta, onneksi! Semmonenhan ei meidän menoa haittaa.

Niin, hihnalenkit, huhuhuh! Tokoilua ja nuuskuttelua voi onneksi tehdä hitaammalla tempolla - sellainenhan ei tosin kelpiestä helpolla löydy.

Turhan touhut metsässä eivät kuulosta ollenkaan turhilta :) Tsemppiä ja menestystä kokeisiin Zodalle ja Turhalle, nähdään heinäkuussa ;) Ja paranemisia Pepsille!